Air Arabia betalen met iDEAL

Air Arabia betalen met iDEAL

Wil je Air Arabia betalen met iDEAL? Lees dan dit artikel verder, want hierin leggen we uit hoe je Air Arabia tickets kunt boeken met iDEAL.

Hoewel Air Arabia iDEAL inmiddels ondersteunt als betaalmethode kan het voorkomen dat dit toch niet lukt. In dat geval kan je Air Arabia tickets kopen zonder creditcard als je boekt via een ticketsite.

Air Arabia betalen met iDEAL is mogelijk via de volgende sites:

Zo kan je Air Arabia betalen met iDEAL

Volg de onderstaande stappen om je Air Arabia tickets te betalen met iDEAL:

  • Klik op Tix.nl of Worldticketcenter.nl.
  • Geef je vluchtgegevens op, dus luchthaven van vertrek, bestemming, datum en aantal reizigers en klik op zoeken.
  • Kies de vlucht(en) die je wilt hebben.
  • Doorloop het boekingsproces en reken af met iDEAL.

Dat was alles wat je hoeft te doen om Air Arabia tickets met iDEAL te betalen. Je ontvangt je e-ticket per e-mail.

Handig om op te letten bij het boeken van Air Arabia tickets met iDEAL

Betaal niet teveel

Hoewel het boekingsproces bij Air Arabia minder onoverzichtelijk is dan bij bijvoorbeeld Ryanair of easyJet wordt ook hier geprobeerd om je extra te laten betalen voor het selecteren van je stoel of bagage.

Wil je zo goedkoop mogelijk vliegen, verwijder dan de geselecteerde stoel. Je krijgt dan tijdens het boarden een overgebleven stoel toegewezen. Als je dit doet kan het wel zo zijn dat je niet naast je medereiziger zit. Dus als dat heel belangrijk voor je is dan heb je geen andere optie dan voor je stoel te betalen.

Als je aan alleen handbagage genoeg hebt zorg dan dat je niet voor ruimbagage betaald. Dit kost namelijk al gauw 20 euro per vlucht.

Zoek vliegvelden in de buurt

Gebruik je een van de bovenstaande ticketsites om je Air Arabia tickets met iDEAL te betalen, gebruik dan de optie ‘Zoek vliegvelden in de buurt’. Hiermee wordt er ook naar vluchten gezocht naar dichtbijgelegen luchthavens. Dit kan veel schelen in de prijs van de vlucht.

Wacht niet te lang met boeken

De allergoedkoopste tickets zijn beperkt in hun aantal, dus wacht niet te lang met boeken als je al weet wanneer je op reis gaat. Nu je weet hoe Air Arabia betalen met iDEAL werkt is er geen reden meer om niet te boeken!