Al Hoceima Airport

Al Hoceima Airport, het vliegveld van Al Hoceima – Cherif Al Idrissi is een van de belangrijkste in Marokko. Het ligt niet direct in de kustplaats waaraan het zijn naam ontleent, maar in de buurt van het stadje Imzouren.

Vanuit Al Hoceima gaan er vooral charter- en lijnvluchten naar België en Nederland, want veel inwoners van deze streek zijn naar deze landen geëmigreerd.

Vluchten naar Al Hoceima Airport

De belangrijkste verbinden met Nederland en België worden uitgevoerd door Transavia en Royal Air Maroc. De vliegduur is ongeveer 3 uur.

Toon vluchten in de maand:

De 3 goedkoopste vluchten die we hebben gevonden:

  • Al Hoceima 271,64 28 mei 2024 20 dagen Boek nu
  • Al Hoceima 405,00 27 jun. 2024 15 dagen Boek nu
  • Al Hoceima 812,50 18 jul. 2024 30 dagen Boek nu
  • Al Hoceima 3122,00 29 mei 2024 8 dagen Boek nu

Over Al Hoceima

Het blauwe water van de Middellandse Zee, de zachte, lichte golven en de kustlijn die een van de mooiste baaien van Marokko schetst, dat is het beeld dat de natuur schildert in Al Hoceima. Op een van de vele stranden in de buurt kun je op een ligstoel uitrusten en genieten van de zon. Onder deze heldere hemel is nietsdoen aan de orde van de dag!

Maar Al Hoceima is niet alleen een badplaats. De omgeving is vol schatten die de meer avontuurlijke reizigers met plezier zullen ontdekken. Een eindje van de stad, bij het vissersdorpje Torres de Alcala, staan de ruïnes van vijf wachttorens. De Portugezen bouwden ze tijdens hun bezetting van het gebied. Vandaag de dag biedt deze plek aangename wandelmogelijkheden voor liefhebbers van ruïnes!

In de stad zelf is de haven een bezoek waard. De oevers leven van de bedrijvigheid van de vissers en het is er aangenaam rondwandelen. Verderop biedt de landtong Moro Viejo een schitterend schouwspel: hij loopt door de stad en eindigt aan een eind van de baai, en biedt een adembenemend uitzicht over de omgeving.