Eurowings met iDEAL betalen

Wie Eurowings met iDEAL betalen wil komt tijdens het afrekenen voor een vervelende verassing te staan. Op haar website biedt Eurowings iDEAL niet als een betaalmethode aan. Vervelend als je geen creditcard hebt.

Wil je toch Eurowings tickets zonder creditcard kopen, lees dan snel verder. In dit artikel kijken we welke mogelijkheden er zijn om toch die goedkope Eurowings tickets te kopen zonder iDEAL.

Dit zijn de opties:

 • Boeken via een ticketsite
 • Betalen met PayPal
 • Koop een prepaid creditcard

Eurowings betalen met iDEAL via een ticketsite

Heb je goedkope tickets van Eurowings gezien die je graag zou willen kopen maar beschik je niet over een creditcard? Dan is de snelste methode om deze tickets alsnog te verkrijgen kopen via een ticketsite. Hier kan je namelijk wel met iDEAL afrekenen. Het nadeel is dat de ticketsite ook kosten in rekening brengt waardoor het ticket een beetje duurder is dan direct bij Eurowings. Voordeel is dat je het ticket direct kunt kopen en het waarschijnlijk alsnog de goedkoopste optie is.

Het werkt als volgt:

 • Ga naar Tix.nl
 • Voer luchthaven van vertrek, bestemming en data in en klik op zoeken.
 • Na even wachten krijg je een overzicht te zien van alle beschikbare vluchten, zowel van Eurowings als alternatieven.
 • Kies de goedkoopste of beste vlucht
 • Reken af met iDEAL

Je ontvangt je Eurowings ticket nu per e-mail.

Dit is de snelste methode om Eurowingstickets met iDEAL te betalen.

Eurowings betalen met PayPal

Als je een PayPal account hebt met tegoed, dan kan je dit gebruiken om Eurowings tickets te kopen. PayPal wordt standaard ondersteund als betaalmethode en je kunt hiermee gewoon bestellen via de site van Eurowings.

Heb je wel een PayPal account maar staat hier geen geld op, dan kan je eenvoudig via iDEAL geld op je PayPal rekening storten.

Eurowings betalen met Paypal en iDEAL

 • Log in op je PayPal account
 • Klik op de link ‘Geld toevoegen via iDEAL’
 • Volg de instructies.

Vervolgens kan je terug naar de Eurowings site om je tickets af te rekenen met PayPal.

Let op: Als je nog niet eerder geld op je PayPal rekening hebt gestort kan het enkele dagen duren voordat je kunt betalen omdat je rekening eerst geverifieerd moet worden. Denk je dat je goedkope ticket weg is binnen een paar dagen, dan kan je in dit geval beter de eerste methode gebruiken.

Eurowings betalen met een prepaid creditcard

Voor wie geen creditcard wil of er geen kan krijgen wegens een te laag inkomen of een BKR-registratie is een prepaid creditcard een mogelijke oplossing. Hiermee kan je Eurowings tickets direct betalen op de Eurowings website. Kies als betaalmethode voor creditcard.

Het afrekenen werkt op dezelfde wijze als bij een gewone creditcard. Alleen moet je op de prepaid creditcard eerst zelf geld zetten.

Voor wie vaker reist is het aanschaffen van een prepaid creditcard het overwegen waard. Het maakt het kopen van tickets van budgetmaatschappijen een stuk makkelijker. Hiermee kan je niet alleen Eurowings tickets zonder iDEAL kopen, maar ook tickets van bijvoorbeeld easyJet, Ryanair of Air Arabia.