Goedkoop vliegen naar Marokko

Goedkoop vliegen naar Marokko is goed te doen voor wie zijn reis goed plant. Er vliegen verschillende maatschappijen die goedkope vliegtickets naar Marokko aanbieden. Wie flexibel is in de luchthaven van bestemming en vertrek kan de beste deals scoren.

In dit artikel bekijken we welke mogelijkheden er zijn voor goedkoop vliegen naar Marokko:

 • Welke maatschappijen vliegen goedkoop naar Marokko
 • Welke aankomst- en vertrekvliegvelden hebben goedkope vluchten
 • Links naar vliegmaatschappijen (direct boeken bij de maatschappij is meestal het goedkoopst)

Maatschappijen met goedkope vliegtickets Marokko

De volgende maatschappijen moet je in de gaten houden voor goedkope vliegtickets Marokko. De maatschappijen zijn gesorteerd op land van vertrek (Nederland, België of Duitsland). Voor wie dicht bij de Duitse of Belgische grens woont kan naar Marokko vertrekken vanaf Düsseldorf of Brussel ook een goedkope optie zijn. In sommige gevallen is dit ook voor mensen die verder weg wonen alsnog de goedkoopste optie, dus check als je tijd en zin hebt altijd alle maatschappijen voordat je tot boeking overgaat.

Goedkoop vliegen naar Marokko vanuit Nederland

Vanuit Nederland vliegen verschillende maatschappijen naar Marokkaanse luchthavens. Bekijk voor goedkope vliegtickets naar Marokko de sites van de volgende maatschappijen:

Direct

Goedkope directe vluchten naar verschillende Marokkaanse steden.

 • Transavia
 • Royal Air Maroc
 • Air Arabia
 • RyanAir

Met overstap

Goedkope vluchten met overstap (op vliegtuig of bus + boot).

 • easyJet
 • Vueling
 • Transavia

Goedkoop vliegen naar Marokko vanuit België

Vanuit Brussel zijn er goedkope tickets naar verschillende Marokkaanse vliegvelden te krijgen bij de volgende maatschappijen:

 • TUIfly
 • Thomas Cook
 • Brussels Airlines
 • RyanAir
 • AirArabia

Goedkoop vliegen naar Marokko vanuit Duitsland

Vanaf Düsseldorf, net over de grens met Duitsland kan je goedkoop naar Marokko vliegen met de volgende maatschappijen:

 • Germanwings
 • TUI
 • AirBerlin

Kies de juiste bestemming voor goedkope tickets Marokko

Door de prijzen naar verschillende bestemmingen binnen Marokko te vergelijken kan je behoorlijk op de prijs besparen. Als je een rondreis gaat maken kan je de reisroute hierop aanpassen, maar ook als je familie gaat bezoeken kan je goedkoper uit zijn door tickets naar verschillende bestemmingen met elkaar te vergelijken. Reizen binnen Marokko is relatief goedkoop dus het prijsverschil met een duurder vliegticket heb je er snel uit. Je bent uiteraard wel wat meer tijd kwijt aan reizen, dus dat is een afweging die je moet maken.

Vliegtickets Tanger

De leuke havenstad Tanger is met directe vluchten te bereiken vanuit Amsterdam. Vliegtickets Tanger zijn te verkrijgen bij Royal Air Maroc en Air Arabia. Goedkoop vliegen naar Tanger vanuit Rotterdam kan met TUIfly.

Daarnaast zijn er goedkope vluchten te vinden met Transavia of Vueling naar Malaga. Vanuit Malaga kan dan de bus worden genomen naar Algeciras en vervolgens kan je de oversteek naar Tanger maken met de boot. Deze route duurt wat langer dan een directe vlucht, maar soms ben je goedkoper uit.

Vliegtickets Nador

Voor wie in het noorden van Marokko moet zijn is de luchthaven van Nador een goede optie. Vliegtickets Nador zijn te krijgen bij Air Arabia of Royal Air Maroc bij vertrek vanuit Amsterdam. Daarnaast is Nador goedkoop te bereiken vanuit Eindhoven met TUIfly.

Vliegtickets naar Nador vanuit Duitsland (Keulen) of België (Brussel) kan je krijgen bij TUIfly, Royal Air Maroc, Ryanair, Air Arabia of Germanwings.

Vliegtickets Al-Hoceima

In de buurt van Nador, maar meer aan de kust ligt Al Hoceima. Het vliegveld van Al Hoceima is erg klein en er zijn dan ook niet veel goedkope vliegtickets naar Al Hoceima te vinden. Royal Air Maroc vliegt op Al Hoceima, maar de tickets zijn meestal vrij duur.

Vliegtickets Fez

Wie goedkope vliegtickets naar Fez wil scoren kan vertrekken vanaf Eindhoven, Düsseldorf of Brussel. Deze prachtige oude koningsstad is goedkoop bereikbaar vanaf Eindhoven met Ryanair, vanaf Brussel met Ryanair of TUIfly en vanaf Düsseldorf wederom met Ryanair.

Vliegtickets Marrakech

Voor veel touristen is Marrakech het begin van hun reis naar Marokko. Er zijn daarom veel maatschappijen die op Marrakech vliegen en goedkope vliegtickets naar Marrakech zijn dan ook vrij makkelijk te verkrijgen. Voor wie op zoek is naar goedkope vliegtickets naar Marokko is Marrakech niet per se de beste keus. Vaak is het goedkoper om naar een kleinere plaats te vliegen.

Wil je toch goedkoop naar Marrakech vliegen dan kan dat vanuit Amsterdam met Transavia, Corendon, TUI en voor wie bereid is iets meer te betalen ook met KLM.

Vanuit Eindhoven is Marrakech goedkoop te bereiken met Ryanair.

Wie vanaf Brussel wil vertrekken heeft de keuze uit vliegen met Brussels Airlines, Thomas Cook, Ryanair en TUIfly.

Vanuit Düsseldorf wordt er naar Marrakech gevlogen door Air Berlin en Ryanair en vanuit Keulen zijn er goedkope vliegtickets naar Marrakech te verkrijgen via Germanwings.

Goedkoop vliegen naar Casablanca

Goedkoop vliegen naar Casablanca kan vanaf Amsterdam, Brussel of Keulen. Goedkope vliegtickets Casablanca Amsterdam zijn te verkrijgen bij Transavia, Royal Air Maroc en eventueel KLM. Royal Air Maroc vliegt eveneens vanuit Brussel naar Casablanca, net als Air Arabia en TUIfly. Wie vanuit Keulen goedkoop naar Casablanca wil vliegen kan terecht bij Eurowings.

Vliegtickets Rabat

Hoewel Rabat de hoofdstad van Marokko is, zijn er niet heel veel directe tickets voor een zacht prijsje te krijgen. Wie toch direct naar Rabat wil vliegen heeft het meeste kans op een goed ticket bij vertrek vanuit Brussel. Vanuit Brussel zijn er vliegtickets naar Rabat te verkrijgen bij de maatschappijen Ryanair en TUIfly.

Vliegen naar Agadir

Het mondaine Agadir is de grootste badplaats van Marokko en een geliefde bestemming voor zonaanbidders en watersporters. Goedkoop vliegen naar Agadir kan vanaf Amsterdam met Transavia en TUI. Wie naar Agadir vertrekt vanaf Düsseldorf kan vliegen met Ryanair, TUIfly, Condor of Air Berlin. Vliegen naar Agadir vanaf Brussel kan met Brussels Airlines, Ryanair, Thomas Cook en TUIfly.

Goedkoop vliegen naar Marokko met overstap

Mocht je met de bovengenoemde vertrekplaatsen en bestemmingen toch nog niet het juiste ticket weten te vinden, dan kan je ook altijd nog je zoektocht naar goedkope tickets naar Marokko uitbreiden met maatschappijen die goedkoop vliegen naar Marokko met een overstap. Dit is wat lastiger zoeken omdat je meer variabelen hebt om uit te proberen. Een goede start is kijken of je goedkoop kan vliegen naar een plaats in de buurt van Marokko, bijvoorbeeld de Spaanse zuidkust.

Ook kan je een goedkope vlucht proberen te vinden door zelf verbindingen te vinden. Zo kan je met easyJet van Amsterdam naar Londen vliegen en vanaf Londen naar Marokko. Als je dit doet, let dan op dat je genoeg overstap tijd incalculeert, bij vertraging is de maatschappij namelijk niet verantwoordelijk voor een gemiste aansluiting omdat zij de verbinding niet als route aanbieden.

Skyscanner of Google Flights zijn handige zoekmachines om je eigen verbindingen mee samen te stellen of om directe vluchten te vinden.