Onur Air, goedkope tickets naar Turkije

Onur Air is een Turkse budgetmaatschappij met 80 bestemmingen in 20 landen. Onur Air heeft zijn thuisbasis in Istanboel en vliegt in Nederland vanaf Schiphol, Rotterdam en Eindhoven.

Vanuit Nederland zijn Onur Air tickets naar diverse (vakantie)bestemmingen in Turkije verkrijgbaar, alsook via een aansluitende vlucht naar Irak of Rusland. Vanuit Düsseldorf zijn Onur Air tickets naar Kazachstan te vinden voor een laag tarief.

Zoek tickets >

Onur Air bagage

In tegenstelling tot de meeste andere budgetmaatschappijen is Onur Air royaal in haar bagagebeleid: iedere passagier mag kosteloos 20kg ruimbagage meenemen en één stuk handbagage. De handbagage mag maximaal 8 kg wegen en mag maximaal de volgende afmetingen hebben: 25x45x56 cm.

Onur Air inchecken

Inchecken voor uw vlucht kan op drie manieren:

  • Via de website
  • Via de app
  • Aan de incheckbalie op het vliegveld

Op Schiphol zijn de Onur Air incheck balies meestal in vertrekhal 3 en deze openen vanaf 3 uur voor vertrek. In Rotterdam en Eindhoven openen de incheckbalies 2 1/2 uur voor vertrek. Bekijk altijd de meest actuele incheck informatie die u heeft ontvangen bij het boeken van uw ticket.

Tickets kopen

Tickets kopen kan via de website en deze kunnen betaald worden via creditcard. Heeft u niet de beschikking over een creditcard, dan kunt u een creditcard van iemand anders gebruiken of een prepaid creditcard kopen. Wilt u de tickets betalen met iDEAL, dan kunt u boeken via een ticketsite zoals Tix.nl.

Eten aan boord

Voor eten en drinken aan boord dient te worden betaald. Dit kan ter plekke in het vliegtuig, of vooraf tijdens het boeken van het ticket.

Achtergrond

Onur Air vloot
Als je een Onur Air ticket koopt zit je straks misschien in dit toestel.

Onur Air is opgericht in 1992 en heeft inmiddels een vloot van 24 vliegtuigen. Er wordt gevlogen met toestellen van Airbus, van de types A320, A321 en A330.

In 2005 stond Onur Air korte tijd op de zwarte lijst en mochten ze niet landen of opstijgen in Nederland, Zwitserland, Duitsland en Frankrijk omdat er onzekerheid was over de staat van onderhoud van de toestellen. Inmiddels vliegen jaarlijks 1,4 miljoen passagiers met deze luchtvaartmaatschappij.

Contact

Wilt u contact opnemen met Onur Air, dan kan dit via de website of telefonisch via +90 212 468 66 87 (Turks nummer).

Bent u uw bagage kwijt, dan kunt u bellen met +90 212 465 29 63 of een mailtje sturen naar [email protected].