Park Sleep Fly Schiphol

Een Park Sleep Fly Schiphol arrangement kan een uitkomst zijn voor wie met een vroege vlucht vanaf Schiphol op reis gaat maar niet vlakbij Schiphol in de buurt woont. Een dergelijk arrangement kan geboekt worden bij diverse hotels in de buurt van Schiphol, zoals bijvoorbeeld Van der Valk of Ibis. Met een Park Sleep Fly arrangement komt u de avond voor uw vertrek met uw auto naar Schiphol, u parkeert en overnacht bij het hotel waar u het arrangement geboekt heeft en u wordt de volgende ochtend met een shuttle bus naar de vertrekhal gebracht. Zo begint uw reis zonder slaaptekort!

Hoe boek je een Park Sleep Fly Schiphol arrangement?

Park Sleep Fly arrangementen worden door verschillende partijen die actief zijn rondom Schiphol aangeboden. Zo kan je bijvoorbeeld een Park Sleep Fly arrangement boeken via een hotel in de buurt van Schiphol, via een van de aanbieders van parkeerplaatsen rondom Schiphol, of via een hotelvergelijkingssite.

Het loont om de verschillende opties met elkaar te vergelijken wat de prijzen wisselen nogal.

Om u snel op weg te helpen hebben we een aantal sites waar u een Park Sleep Fly arrangement voor Schiphol (of andere luchthavens) kunt boeken:

Hotels bieden vaak kamers met en zonder parkeergelegenheid aan, u vindt dit meestal terug in de kamerbeschrijving.

Waar moet je op letten bij het boeken van een Park Sleep Fly arrangement?

De prijs van het arrangement is natuurlijk een logisch punt om op te vergelijken, maar er zijn ook een aantal praktische zaken waar je op moet letten bij het boeken van een Park Sleep Fly Schiphol arrangement.

  • Hoe lang mag je parkeren? Hotels in de buurt van Schiphol bieden vaak een langparkeer mogelijkheid. Hoe lang je daadwerkelijk mag parkeren bij één overnachting verschilt per hotel. Informeer hier dus naar voor het boeken.
  • Hoe lang duurt het om van het hotel naar Schiphol te komen? Als je ’s ochtends vroeg moet opstaan telt elke 10 minuten langer slaap. Kijk dus voordat je boekt goed hoe ver het hotel van Schiphol verwijderd is en hoe lang je er over doet om deze afstand af te leggen.
  • Hoe kom je van het hotel naar Schiphol? Bij de meeste arrangementen is een transfer inbegrepen. Bekijk voor het boeken of dit bij de door u gekozen optie zo is en welk vervoersmiddel er dan gebruikt wordt. Is er een shuttle bus van het hotel en zo ja, hoe vaak gaat die? Is de afstand te voet af te leggen, of is er openbaar vervoer of een taxi nodig?
  • Rijd het vervoer ook ’s ochtends vroeg al? Heeft u een hele vroege vlucht, let dan goed op dat het vervoer van het hotel naar Schiphol ook ’s ochtends vroeg al rijdt om vervelende ochtendstress te voorkomen!